Lunch menu

Monday, July 19

Brödernas kök

  • Lax Bowl - Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg
    rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, färsk persilja & dilldressing.
  • Brödernas Caesar - Bulgur, kyckling
    bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Chèvre Bowl - Chèvre, rostad beta, quinoa
    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett
  • Veg Bowl - Quinoa, hummus, grönkål, lök&tomatsallad
    örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm
  • Medi Bowl - Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad
    ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.
  • Kyckling Bowl - Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm
  • Primi Bowl - Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella
    oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor, färsk basilika & pestokräm.
  • Räk&Nudel Bowl - Handskalade räkor (MSC-märkta)
    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing
  • Grilltallrik (Varmrätt) - Grillad kyckling, varm bulgur
    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • SEMESTERSTÄNGT vecka 29 - 31

Restaurang Husman

  • semesterstängt v 28-31

La Fontana

  • ordinarie meny, endast servering ej buffé
    inkl. Sallad, smör, bröd, kaka, dryck och kaffe

P2 Restaurang & Catering

  • Fish & Chips
    med tartarsås
  • Köttbullar med potatismos
    gräddsås och lingon
  • Getostgratinerade rödbetor
    med bulgursallad
  • Pasta Bolognese
    med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad
    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan
  • Räksallad
    med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

  • Semesterstängt 19 Juli – 10 Augusti

Viktors bakficka

  • Korvstroganoff, basmatiris och champinjoner

Pinoccio

  • 1-150g hamburgare med pommes
    samt bearnaisesås
  • 2-Pyttipanna med stek ägg och rödbetor

More lunches available at

Monday, July 19