Lunch menu

Monday, 21 June

Brödernas kök

  • Klassisk Caesarsallad

    Romansallad, grillad kycklingfilé, bacon, krutonger, parmesan, körsbärstomat & caesardressing.

  • Shawarma Bowl

    Grillad kycklinglårfilé, bulgur, lök&tomatsallad, hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl

    Örtslungad potatis, gravad lax, kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa...

  • Brödernas Caesar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl

    Chèvre, rostad beta, quinoa, grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja...

  • Veg Bowl

    Quinoa, hummus, grönkål, lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm.

  • Medi Bowl

    Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön...

  • Kyckling Bowl

    Grillad kyckling, bulgur, grönkål, vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök...

  • Primi Bowl

    Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella, oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor...

  • Räk&Nudel Bowl

    Handskalade räkor (MSC-märkta), nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander...

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé med rödvinssås,

    potatismos, bacon & inlagd gurka)

  • 2. A. nötköttbullar med gräddsås & lingon,

    serveras med kokt potatis & inlagd gurka

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med 
 örtagårdssås, serveras med kokt
 potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: green gram masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé med räk-& gräslökscreme,

    kokt potatis

  • Pannbiff med stekt lök & gräddsås, rårörda lingon,

    pressgurka, stekt potatis

  • Veg: Pasta-& grönsakswok med vitlökssås
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)

La Fontana

  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med pommes.
  • Fish & Chips med pommes och vitlökssås.
  • Crispy kycklingfilé med tillbehör.
  • Fläskfilé med fat Fries och champinjonsås.
  • Vegetarisk plocktallrik, grillad zucchini,

    grillad aubergine, Falafel med Htipiti sås.

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta Carbonara med parmesan
  • Stekt panerad rödspätta med remouladsås
  • Bön- och grönsaksgryta med grön curry och ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Matjessill med färskpotatis, hackat ägg, rödlök,

    gräddfil och gräslök

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Monday, June 21