Lunch menu

Monday, 31 May

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl

    Grillad kycklinglårfilé, bulgur, tabbouleh (tomat,gurka, persilja,lök), hummus & yoghurt m. citron.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. ugnsgrillad svensk fläskytterfilé med portersås

    & äppelchutney, serveras med grönsaker & örtrostad potatis

  • 2. A. krämig kycklinggryta med soltorkade tomater,

    oliver, basilika & chili, serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta med
 dill-majonnäs

    serveras med kokt
 potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med gräslökscreme

    & kokt potatis

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Veg: Tortellinigratäng med kvibille ädel, spenat

    & valnötter

  • Wok: Kyckling med grön curry & cocosmjölk
  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad lönnebergaskinka

    & kvibille ädel

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets Schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Grillad ryggbiff med XL-pommes och bearnaisesås.
  • Falafeltallrik med tillbehör.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Vegansk falafel burgare med avokado-salsa.

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt panerad rödspätta med remouladsås
  • Revbensspjäll med gräddsås och äpplemos
  • Bakad blomkål med kryddig tomat- och auberginröra

    och couscous

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Gratinerad falukorv, potatispuré, senap.
Monday, May 31