Lunch menu

Friday, 28 May

Brödernas kök

  • Poké Bowl

    Ris, sashimi laxfilé, picklad rödkål, edamamebönor, gurka, sesamfrön, picklad rödlök, srirachamajo &

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. schweizerschnitzel cordon bleu (mozzarella & skinka)

    med bearnaisesås & gröna ärtor, serveras med stekt potatis

  • 2. halstrad laxfilé med romsås

    serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: nadan kozhi curry

    VEGAN: potato masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-Färsbiff av högrev med pommes/kulpotatis,

    coleslaw, picklad röd lök, tryffelaioli & BBQ-sås

  • Pepparrotskött med morötter & kokt potatis
  • Veg: Rödbetsbiff med pommes/kulpotatis, coleslaw,

    picklad rödlök,tryffelaioli

  • Wok: Kyckling med lime, strimlad purjolök, broccoli

    & sweet chili

  • Pasta: med salsiccia, grädde, vitlök & peppar
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Husets Schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Grillad ryggbiff med XL pommes och bearnaisesås.
  • Grillad lax med grönsallad och tartarsås.
  • Falafeltallrik med tillbehör.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Schnitzel med stekt potatis, rödvinssky och bearnaise
  • Svamp- och spenatlasagne med fetaostcreme
  • Pasta Bolognese med parmesan
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Nattbakad nötinnanlår, rostad potatis, rödvinssås.
Friday, May 28