Lunch menu

Monday, 24 May

Brödernas kök

  • Veggie Bowl

    Mujaddara (ris m. linser & karamelliserad lök), rostad aubergine, hummus, tomat, yoghurt & sumak.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. sydamerikansk chili-biffgryta (högrev)

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • 2. A. kålpudding med gräddsås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé

    med 
dansk remouladsås, serveras med kokt
 potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås & kokt potatis
  • Indisk kycklinggryta med basmatiris, libabröd & raita
  • Veg: Indisk grönsaksgryta med linser, basmatiris,

    libabröd & raita

  • Wok: Fläskfilé med grön curry & cocosmjölk
  • Pasta: med fläskfilé, bacon, strimlad pepparsalami

    & kantareller

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Husets Schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Grillad ryggbiff med XL pommes och bearnaisesås.
  • Grillad lax med grönsallad och tartarsås.
  • Falafeltallrik med tillbehör.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon
  • Lammkorv med rostad potatis och fetaostcreme
  • Mungfärsbiff med rostad potatis och ruccolacreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Korvstroganoff, basmatiris.
Monday, May 24