Lunch menu

Friday, 14 May

Restaurang Chili & Lime

  • 1. INDISK: chicken korma

    VEGAN: dal palak

  • 2. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

    3. asiatisk lunchbuffé!

  • 4. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 5. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes

    och bearnaisesås.

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Kebabsallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Fläskfilégryta med ädelost, svamp och lök samt ris
  • Vegetarisk lasagne med örtaioli
  • Pasta Bolognese med parmesan
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Friday, May 14