Lunch menu

Monday, 10 May

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl

    Bulgur, grillad kycklinglårfilé, tabbouleh m. mynta, hummus, chiliflakes och citronyoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltskavsgryta (hjort, älg, ren) med timjan,

    kantarellar & lingon, serveras med potatismos eller ris

  • 2. A. grillad kycklingfilé med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med
wokade grönsaker

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummel med skagenröra & kokt potatis
  • Italiensk kycklinggryta med soltorkad tomat

    & salsiccia, tagliatelle eller ris

  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok: Entrecôte med färsk ingefära & chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes

    och bearnaisesås.

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Kebabsallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med ris och vårlök
  • Stekt panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Ostgratinerade crepes med svampfyllning

    samt kålsallad

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Panerad kummel, tartarsås, kokt potatis.
Monday, May 10