Lunch menu

Thursday, 6 May

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl

    Ris, halloumi, grillad kyckling, tomatsallad m. mynta, muhammara & tzatziki.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. A. honungsglacerad kycklingfilé med coleslaw,


    serveras med klyftpotatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé

    med skagensås
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: deshi chicken masala

    VEGAN: mixed beans korma

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Viltskavsgryta av dovhjort med kantareller, smålök,

    rött vin & potatismos, gelé

  • Kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis
  • Veg: Tortellinigratäng med kvibille ädel, broccoli

    & spenat

  • Wok: Kyckling med thai basilika, ingefära & chili
  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille ädel

    & strimlad skinka

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes

    och bearnaisesås.

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Ryggbiff med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Fläskfilé spett med klyftpotatis och bearnaisesås.

P2 Restaurang & Catering

  • Sotad lax med ljummen potatissallad och krassesås
  • Skinkstek med gräddsås och äpplemos
  • Bönbiff med fetaostcreme och het kålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakad lax, potatispuré, parmesansås.
Thursday, May 6