Lunch menu

Thursday, May 6

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl
    Ris, halloumi, grillad kyckling, tomatsallad m. mynta, muhammara & tzatziki.
  • Brödernas Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Veg bowl
    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.
  • Medi mix
    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.
  • Kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.
  • Medelhavssallad
    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.
  • Chèvre bowl
    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.
  • Lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.
  • Nudelbowl
    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde
  • 2. A. honungsglacerad kycklingfilé med coleslaw,

    serveras med klyftpotatis
  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé
    med skagensås
serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: deshi chicken masala
    VEGAN: mixed beans korma
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Viltskavsgryta av dovhjort med kantareller, smålök,
    rött vin & potatismos, gelé
  • Kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis
  • Veg: Tortellinigratäng med kvibille ädel, broccoli
    & spenat
  • Wok: Kyckling med thai basilika, ingefära & chili
  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille ädel
    & strimlad skinka
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes
    och bearnaisesås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Ryggbiff med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Fläskfilé spett med klyftpotatis och bearnaisesås.

P2 Restaurang & Catering

  • Sotad lax med ljummen potatissallad och krassesås
  • Skinkstek med gräddsås och äpplemos
  • Bönbiff med fetaostcreme och het kålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakad lax, potatispuré, parmesansås.

More lunches available at

Thursday, May 6