Lunch menu

Thursday, 25 March

Brödernas kök

  • Halloumi bowl

    Ris, grillad kycklinglårfilé, stekt halloumi, tomat&lök-sallad m. melon, muhammara & myntayoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. taco-tallrik (eller falafel) 
med tillbehörsbuffé
  • 1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. A. rosmaringrillad kycklingfilé

    med tryffelmajonnäs, serveras med
babyspenatsallad & klyftpotatis

  • 2. B. stekt panerad laxfilé

    med västkustsås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: dal makhani

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Löksoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Ärtsoppa/Löksoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Kycklingburgare med tillbehör

P2 Restaurang & Catering

  • Majssoppa med chilimarinerade räkor samt dessert
  • Helstekt kotlett med chilibearnaise och stekt potatis
  • Chevregratinerade rödbetor med couscoussallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Halstrad kummel, kallslagen hollandaise, kokt potatis
Thursday, March 25