Lunch menu

Monday, 22 March

Brödernas kök

  • Burrito bowl

    Ris, mangosalsa, hemgjord guacamole, pulled pork, manchego, mango&habanerosås m. yoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. nattbakad svensk fläskkarré

    med portersås & äppelchutney, serveras ugnsrostad potatis

  • 2. A. kycklinggryta

    med soltorkade tomater, vitt vin, oliver & vitlök, serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad kummelfilé

    med västkustsås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med potatismos, rårörda lingon, gräddsås

    & pressgurka

  • Stekt panerad kummelfilé med dansk remouladsås
  • Veg: Keso- & Grönsaksfylld paprika med potatismos
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök
  • Pasta: med kyckling, strimlad salami & bacon
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Kycklingburgare med tillbehör

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med kall ägg- och purjolökssås
  • Kycklingwok med chilidressing
  • Vegetariska grönsaksplättar med tomat- och bönröra
  • Pasta Bolognese med parmesan
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Benfri kotlett, pepparsås, rostad potatis
Monday, March 22