Lunch menu

Monday, 15 March

Brödernas kök

  • Burrito bowl

    Ris, karré, tomat&avocado-salsa, rostad majs, habanero&mangosås & naturell yoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne

    med tomat-, lök- & ruccolasallad

  • 2. A. grillad kycklingfilé

    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med
wokade grönsaker

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med tartarsås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Stekt panerad kamtjatkaflundra med räk-& dillcreme
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, mango & sweet chili
  • Pasta: Spaghetti"Delicata"

    med strimlad pepparsalami, bacon, lök & paprika

  • Veg: Ostpanerad quornfilé

    med stuvad savoykål & grilltomat

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med kokt potatis och dill sås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Husets amerikanska biffar marinerade i BBQ sås

    toppade med cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med stuvade makaroner och rostad lök
  • P2’s Fish & Chips med tartarsås
  • Vegetarisk bolognese med pasta
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Het chorizopasta, grillad paprika, tomat
Monday, March 15