Lunch menu

Friday, 12 March

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad kalvytterfilé

    med grönpepparsås, serveras med potatisgratäng

  • 2. ugnsstekt färsk laxfilé

    med sås på äpple, pepparrot & gurka, serveras med wokade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev

    med picklad lök, tryffelaioli, BBQ-sås, coleslaw, pommes/potatis

  • Kåldolmar med gräddsås

    rårörda lingon & kokt potatis

  • Veg: Rödbetsbiff

    med picklad lök, tryffelaioli, BBQ-sås, coleslaw, pommes/potatis

  • Wok: Fläskfilé med grön curry

    lime & chili

  • Pasta: med strimlad rökt lax i gräslökssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets kycklingburgare med tillbehör.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Stekt fläsksida med kokt potatis och löksås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Grekisk moussaka gratinerad med mozzarella ost.

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatisgratäng och rödvinssås
  • Vegetarisk mungfärsbiff med svartrot, spenat

    och cashewnötter

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Friday, March 12