Lunch menu

Monday, 1 March

Brödernas kök

  • Burrito bowl

    Ris, avocado&tomat-salsa med grillad ananas, rostad majs, svarta bönor, köttfärs m.m.

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. stekt panerad fläskschnitzel

    med portvinstuvade champinjoner & gele, serveras med inlagd gurka & ugnsrostad potatis

  • 2. A. pepparrotskött (högrev)

    med morötter,
serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås
  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika med potatismos
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med fläskfilé, bacon & färska champinjoner
  • Ugnsgratinerad falukorv

    med senap, lök & ost samt potatismos

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pankopanerad kyckling med kall vitlökssås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Flank Steak med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Grekisk moussaka gratinerad med mozzarella ost.

P2 Restaurang & Catering

  • Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingon
  • Flygande Jakob med ris
  • Ugnsbakad kålrot med rotsellericreme och rostad potatis
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Biffstroganoff med ris
Monday, March 1