Lunch menu

Monday, 1 February

Brödernas kök

  • Vegansk bowl

    Ris, hemgjord curry med kokosmjölk, potatis & spenat. Ugnsrostad rotselleri. Toppat med granatäpple,

  • Köttfärssoppa
  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pankopanerad kycklingfilé med

    trattkantarellsås & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • 2. A. kalops med morötter, serveras med
inlagda

    rödbetor & kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé med
 chili- &

    limesås, serveras med kokt
 potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: thoran thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter samt ris

  • Stekt panerad kapkummel

    med västkuströra & kokt potatis

  • Veg: Tortellinigratäng med spenat

    kvibille ädel & hackade hasselnötter

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    vitlök & ingefära

  • Pasta: med strimlad rostbiff i ädelostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Kalvytterfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 2. Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 3. Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • 4. Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • 5. Fish and chips med vitlökssås.
  • 6. Kycklingfiléspett med pommes och aioli.
  • 7. Entrecote med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • 8. Bifteki på nötkött med pommes och tzatziki.
  • 9. Lammspett med pommes och tzatzi

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med rödbet- äpple- och rödkålsmajo
  • Italiensk högrevsgryta med bönor, tomat

    och parmesancreme

  • Parmesanbakad rotselleri

    med rostad potatis och grönkål

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

Viktors bakficka

  • Pasta puttanesca, oliver, kapris

    sardeller, tomat

Monday, February 1