Lunch menu

Thursday, January 28

Brödernas kök

  • Gulaschsoppa
  • Sallad - Bröderna's Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Sallad - Grön veg bowl
    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.
  • Sallad – Medi mix
    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.
  • Sallad - Chefen's kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.
  • Sallad – Medelhavs combo
    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.
  • Sallad - Höstens lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.
  • Grilltallrik - Varmrätt
    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconlindade kycklingrullader fyllda med färsk
    basilika, soltorkade tomater & parmesan, serveras med äppelcidersås & klyftpotatis
  • 2. A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med
    creme
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • 2. B. stekt panerad koljafilé med västkustsås

    (räkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chicken vindaloo
    VEGAN: cabbage thoran
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Viltfärsbiff med skogssvampsås, pressgurka
    rårörda lingon & stekt potatis
  • Veg: Ärtsoppa/Champinjonsoppa
    & pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med salciccia, grädde, vitlök & konjak
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Ugnsgrillad lax med kokt potatis
    och citronmajonnäs.
  • 2. Stekt fläsksida med kokt potatis
    löksås och lingonsylt.
  • 3. Köttbullar med potatismos och gräddsås.
  • 4. Stekt Kycklinglårfilé med klyftpotatis
    och currysås.
  • 5. Husets köttfärslimpa med potatismos
    och gräddsås.
  • 6. Falafeltallrik med pommes
    och mild sås.
  • 7. Husets Lasagne
    med coleslawsallad.
  • 8. Brässerad högrev med ris och rödvinssås
  • 8. Brässerad högrev med ris
    och rödvinssås

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk
    samt pannkakor, sylt och grädde
  • Nattbakad karré med råstekt potatis och bearnaise
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad
    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk, löksås, kokt potatis

More lunches available at

Thursday, January 28