Lunch menu

Thursday, 28 January

Brödernas kök

  • Gulaschsoppa
  • Sallad - Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Sallad - Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Sallad – Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Sallad - Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Sallad – Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Sallad - Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconlindade kycklingrullader fyllda med färsk

    basilika, soltorkade tomater & parmesan, serveras med äppelcidersås & klyftpotatis

  • 2. A. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med

    creme
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med västkustsås


    (räkor, rom & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Viltfärsbiff med skogssvampsås, pressgurka

    rårörda lingon & stekt potatis

  • Veg: Ärtsoppa/Champinjonsoppa

    & pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med salciccia, grädde, vitlök & konjak
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och citronmajonnäs.

  • 2. Stekt fläsksida med kokt potatis

    löksås och lingonsylt.

  • 3. Köttbullar med potatismos och gräddsås.
  • 4. Stekt Kycklinglårfilé med klyftpotatis

    och currysås.

  • 5. Husets köttfärslimpa med potatismos

    och gräddsås.

  • 6. Falafeltallrik med pommes

    och mild sås.

  • 7. Husets Lasagne

    med coleslawsallad.

  • 8. Brässerad högrev med ris och rödvinssås
  • 8. Brässerad högrev med ris

    och rödvinssås

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor, sylt och grädde

  • Nattbakad karré med råstekt potatis och bearnaise
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk, löksås, kokt potatis
Thursday, January 28