Lunch menu

Friday, 6 July

Brödernas kök

  • Sallad:

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stängt från 2 juli till 6 augusti

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise & rödvinssås samt ärtor

  • Isterband med persiljestuvad

    färskpotatis & rödbetor

  • Veg:

    Pasta Quattro Fromagio med färsk spenat & valnötter

  • Wok:

    Kyckling fräst i sesamolja & vitlök

  • Pasta:

    med strimlad rostbiff i pepparsås

Restaurang Matkultur

  • Kökets sommarbuffe

La Fontana

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos,

    lingon och ärtor

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Färskostfylld canneloni med

    stuvad spenat

  • Räksallad med

    sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, July 6