Lunch menu

Wednesday, 4 July

Brödernas kök

  • Sallad:

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stängt från 2 juli till 6 augusti

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Feta & örtgratinerad kycklingfilé

    med basilikagräddsås & tzatziki

  • Biff Stroganoff med ris
  • Veg:

    Morotsbiff med fetaost samt tzatziki

  • Wok:

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta:

    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Nattstekt tritipp med chilibea

    och rostade grönsaker

  • Veckans kött:

    Ceasrasallad med färskpotatis och grillad pluma från utegri

  • Veckans under ytan:

    Ceasarsallad med färskpotatis och handskalade räkor

  • Veckans vegetariska:

    Ceasarsallad med färskpotatis och haullomi

La Fontana

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk

    med pepparrot och brynt smör

  • Pytt i panna

    med ägg och rödbetor

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Färskostfylld canneloni

    med stuvad spenat

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Wednesday, July 4