Lunch menu

Monday, 2 July

Brödernas kök

  • Sallad:

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stängt från 2 juli till 6 augusti

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagensås

  • Bakad potatis med skagenröra

    samt sommarmix

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Veg:

    Spaghetti med quornfärssås & riven ost

  • Wok:

    Fläskfilé med cocosmjölk & green curry

  • Pasta:

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med ratatuille

    och örtaioli samt rostad poitatis

  • Veckans kött:

    Ceasrasallad med färskpotatis och grillad pluma från utegris

  • Veckans under ytan:

    Ceasarsallad med färskpotatis och handskalade räkor

  • Veckans Vegetariska

    Ceasarsallad med färskpotatis och haullomi

La Fontana

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad falukorv

    med potatismos och gurkmajonnäs

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis och senapssås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Färskostfylld canneloni

    med stuvad spenat

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Monday, July 2