Lunch menu

Monday, 4 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV

    Ångad alaskafilé med lökfräst spenat, räkcreme samt örtpotatis

  • GÅRD

    Pannbiff med lök, lingon, skysås och rostad potatis

  • ÄNG

    Vegetarisk pizza med tomat, mozzarella, zuccini och svamp samt ruccola

  • PASTA

    Pasta Cellentani med kyckling, röd currygrädde samt rödlökssalsa

  • SALLAD

    Matvetesallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och dillolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill- & romsås

  • Indisk kycklinggryta

    med basmatiris, naanbröd & raita

  • Veg:

    Spaghetti med sojafärssås & riven ost

  • Wok:

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Pasta:

    Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Filesaute med champinjoner

    samt ljummensallad på citronmarinerade vaxbönor och babyspenat

  • Veckans Kött

    Örtfärserad kycklingballotine med sauterad färskpotatis samt gräslöksvierge

  • Veckans Under Ytan

    Fisk och skaldjurlasagne med dill och citronpest

  • Veckans Vegetariska

    Kikärtsbiff med picklad rödlök och rostad majscreme

La Fontana

  • Kalvfärsjärpar med kokt potatis

    och vitkålsgratäng gratinerad med Boxholms gräddost

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé

    serveras med rödvinssås

  • Fetaostgratinerad hoki

    serveras med vitvinssås

  • Böngryta med ris

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Stroganoff med ris
  • Stekt panerad rödspätta

    med dansk remouladsås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Gräddstuvad pytt i panna

    med kokt ägg och saltgurka

  • Pasta

    med oliver, parmesan och ruccola

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Monday, June 4