Lunch menu

Friday, 4 May

Brödernas kök

  • Dagens Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Dagens Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

  • Dagens Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Dagens Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fisk- och grönsaksgryta med limeaioli, krutonger och chiliräkor

  • Gård

    Husets hamburgare med bröd, dressing, lök, saltgurka och klyftpotatis

  • Äng

    Vegoburgare med bröd, dressing, lök, saltgurka och klyftpotatis

  • Pasta

    Pasta linguine med fläskfilé, champinjoner och gorgonzola

  • Sallad

    Krämig potatissallad med dijon och purjo toppad med lax och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Porterstek

    med potatisgratäng & gelé

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Veg: Grönsaks Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok: Entrecôte

    med lök, portabello svamp & cashewnötter

  • Pasta

    med fläskfilé & kantareller i krämig ostsås

  • Dagens sallad
  • Grillen serverar:

    Hamburgare med bröd & pommes, Kebabtallrik med pommes

  • Green burgare

    med bröd & pommes

Restaurang Matkultur

  • Dagens

    Fläskfile med rostade grönsaker och ramslöksbearnaise

  • Veckans kött

    Vildsvinswallenbergare med spenatslungade vaxbönor och lingonsky samt potatispure

  • Veckans under ytan

    Flundrafile med dill & pepparrotsslungad gurka samt fänkålsbakad potatis

  • Veckans vegistariska

    Kikärtsbollar med grillade grönsaker och potatisterrine samt kryddaioli

La Fontana

  • Kalkonfilé

    med mangochutney och nudelsallad

  • Veckans Veg

    Bönor med grov spenat, rosmarinmajonäs och rostad potatis

  • Högrevsburgare

    i Brioche med stekt lök, emmentaler, tryffelmayo och pommes

  • Kikärtburgare

    med picklad grönsaker, sallad, sriraxchamayo och pommes

  • Torgets Steak Toast

    med bakat innanlår, senapscrème, Boxholms chiliost och pommes

  • Wrap

    med bakad blomkål, mojo rojo, picklade grönsaker och pommes

  • Pasta Pesto
  • Gnocchi

    med salsicca, svamp, kål och parmesan

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel

    med persiljesmör & rödvinssky

  • Fisk & skaldjursgryta

    smaksatt med saffran & aioli

  • Falafel

    med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s burgare

    med tryffelmajo och klyftpotatis

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Korv stroganoff

    med ris

  • Gratinerad rödbeta

    med chevrécreme samt rostad potatis

  • Räksallad

    med sparris och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

Friday, May 4