Lunch menu

Monday, 5 March

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Hokifilet på bädd av provencalska grönsaker samt lime youghurt och ris

  • Gård

    Pannbiff med tre sorters lök, skysås och stekt potatis

  • Äng

    Gazpachobrässerad zuccini med örtris

  • Sallad

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

Restaurang Matkultur

  • Grillad Kotlett

    med kryddrostade rotfrukter och paprikagräddsås

  • Veckans under ytan

    Ugnsbakad torsk med brynt smör pepparrot och glaserade grönsaker

  • Veckans vegetariska

    Kikärtscroueqetter med tomataioli och rostade grönsaker

  • Veckans kött: Nattbakad Vildsvinskarre med ragu

    på champinjoner rökt sidfläsk och picklad smålök samt rostad potatis

La Fontana

  • Chili på högrev

    med picklad lök, gräddfil och ris

  • Veckans veg

    Risotto med svamp och örter

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare

    med picklad morot, sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, srirachamayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Plommonspäckadkarré med katrinplommonsky
  • Kokt torsk med ägg & persiljesås
  • Tomat baserad kikärtsgryta med tofu

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med svampsås
  • Ostpanerad falukorv med potatismos och gurkmajonnäs
  • Köttfärsgryta med bönor, chili och lök samt ris
  • Vegetarisk svamplasagne med feta och spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, March 5