Contact

En bra plats för att bedriva sin verksamhet har alltid varit en förutsättning för de flesta bolag. Coliverate startades 2018 utifrån perspektivet av vad man själv skulle uppskatta om man övervägde en ny kontorslokal. Ungefär såhär gick de kritiska tankarna och kravställningarna när vi skapade konceptet:

“Vad skulle jag vilja ha i mitt super-office? Jag skulle lätt säga att det ska vara en snygg byggnad, gärna billigt att hyra såklart och nya möbler ska ingå för mig. Jag vill inte vara bunden i långa avtal, 3 mån räcker fint. Vore läckert om det fanns en virtuell receptionist som kan ta emot mina gäster och meddela mig. Det där med 24/7 ska funka – ge mig en tagg bara. Taggen får dessutom gärna lösa både konferensrumsbokning och säkra gdpr-utskrifter med ett enkelt ”blipp”. Jag är ganska hurtig så går det att duscha och byta om på jobbet så är det ett plus. Jag vill ha gott kaffe, gärna inkl lite livsfilosofi med andra duktiga företag – typ vid ett cafétorg. En printer/scanner behövs – pls provide. Min livskvalitet är beroende av ett superstabilt WiFi, så highlighta gärna denna. En personlig telefonist gör såklart att jag bli än mer proffsig och missar aldrig ett viktigt ärende eller kanske en affär. Astråkigt att städa – det får gärna ingå. Prunkande växter runt mig gör att jag får till en skön kreativ känsla. Jo, en störtskön terrass där solstrålarna når min näsa är också tacksamt.”
Vi hoppas att denna kundtillvända approach gör att våra hyresgäster mår bättre än snittet och kanske t.o.m. kan hjälpa varandra i stort och smått.