Final application date

27 February, 2023

Company

SysPartner

Vi söker dig som vill arbeta inom Linux systemadministration med några av Sveriges största och mest intressanta Linuxmiljöer. Vi söker flera tjänster och kan se en plats för både dig som är i början av din Linuxkarriär och dig med längre erfarenhet.

Ditt arbete hos oss

I rollen som Linux systemadministratör kommer du mestadels att sitta ute hos någon av våra kunder och vara delaktig i arbetet med att driva och utveckla deras IT-miljöer. Bland våra kunder finns företag med både tusentals och tiotusentals maskiner i sina miljöer. Tack vare miljöernas storlek finns det goda möjligheter för dig att utvecklas i den riktning du själv vill och att få chans att arbeta med det som just du tycker är roligt.

Tjänsten erbjuder dig möjligheten att lära dig mycket inom Linuxområdet och hitta vilken inriktning du känner är intressant för din utveckling. Det finns möjlighet till relevanta certifieringar och vidareutbildning på ett sätt som passar dig. Kanske trivs du bäst med att lära från en kollega, eller via självstudier och laboration. Din gruppledare hjälper dig hitta vad som passar bra för dig.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten som systemadministratör har utbildning inom Linuxområdet och har arbetat minst några år inom området och därigenom har skaffat dig kunskaper om Linux i produktionsmiljöer.

Meriterande är om du har kompetens inom följande:

  • Olika distributioner av Linux, gärna CentOS
  • Scriptning/programmering
  • Nätverk/brandvägger och säkerhet
  • Underhåll av system och servrar

Du kommunicerar dagligen både skriftligt och muntligt på engelska varför det är ett krav att du behärskar språket väl.

Du har, precis som vi, ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken och hänga med i branschens utveckling. Vi jobbar enligt mottot att SysPartners konsulter är trevliga proffs vilket för oss innebär att man är en positiv, ödmjuk och ärlig person som visar intresse och nyfikenhet inför uppgiften. Det omväxlande arbetet som konsult ställer stora krav på din vilja och förmåga att anpassa dig och lära dig nya saker.

Vilka är vi?

Hos oss arbetar många kompetenta tekniker med olika specialistområden och är du nyfiken och framåt finns alla möjligheter att utvecklas både som person och i rollen som tekniker. Som konsult hos oss på SysPartner får du närheten av ett småföretag men kan arbeta i miljöer med storföretagsbudget.

Vi är i dagsläget 50 anställda på SysPartner och du kommer att tillhöra ett mindre team som har olika specialistkunskaper inom Linuxområdet. Något vi alla har gemensamt är att vi är väldigt teknikintresserade och verkligen brinner för IT och teknik på olika sätt.

Att känna delaktighet, engagemang och flexibilitet i sitt arbete samt att få jobba med utvecklande uppdrag tror vi är viktiga nycklar till trivsel på arbetsplatsen och därför är det något vi på SysPartner vill erbjuda dig som anställd. Som konsult hos SysPartner ges du möjlighet till snabb utveckling och chans att höja din kompetens inom relevanta områden. Vi jobbar främst med längre uppdrag och våra kunder är oftast medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!