Final application date

7 October, 2021

Company

Knowit Connectivity

Contact

Klara Klingberg, ansvarig rekryterare

klara.klingberg@cybercom.com

+46790068989

Vi söker dig som brinner för att skapa! Du blir en Maker of a Sustainable Future tillsammans med oss på Knowit Connectivity (f.d Cybercom). Genom att kombinera spetsteknologi med en stark affärsinsikt bygger vi innovativa och hållbara lösningar för våra spännande kunder. Vi skapar en bättre morgondag med dig i spetsen. Vi på Linköpingskontoret växer och söker nu fler duktiga utvecklare med fokus på embedded C/C++ och Linux.

Dina arbetsuppgifter är varierande och vi arbetar tillsammans i team där kunskapsdelning och innovation är centralt. Våra främsta kunder är inom Fordon, Telekom, Flyg och Säkerhet. Som konsult utvecklas du med oss och våra kunder och har en möjlighet till breddning av din kompetens då vi verkar i många olika branscher. Tillsammans med vassa kollegor får du jobba i hela utvecklingskedjan. Du får möjlighet att välja din egen utvecklingsväg tillsammans med teamet. Kanske vill du specialisera dig inom ditt område eller varför inte arbeta med ett projekt inom något helt nytt!

 

Vem är du?

Vi ser att du är högskole- eller civilingenjör i botten och att du har ett brinnande intresse för systemutveckling. Vi ser att du är senior i din yrkesroll och därmed också kan förstå och analysera kundens behov och har ett intresse för hela kedjan; design, kravhantering, utredningar, dokumentation samt samarbete med såväl utvecklingsorganisationen som andra funktioner både inom och utanför organisationen. Du trivs i en roll där du får dela din tekniska kompetens med andra och har en god förmåga att förklara och engagera dina kollegor.

För att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunder och kollegor ser vi  även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vårt erbjudande

Hos oss får du utrymme att växa! Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som lyssnar och ger stöd och framför allt möjligheten att träffa kollegor som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling, nätverk och t.ex. arbete i vårt innovationsteam. Där gör vi tester inom VR/AR, Mock-ups, prototyper inom nya teknikområden som tex AI.

Det vi ger dig är:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal

 

Om oss

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.

 

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Lediga tjänster och karriärmöjligheter hos Cybercom/Knowit

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har nu framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag!

Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar