Lunch menu

Thursday, May 19

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Ris, grillad kyckling, halloumi
    tomat&lök-sallad & tzatziki.
  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad
    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel) 
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. flygande jacob – kycklingfilé, bacon, banan
    & jordnötter serveras med ris
  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra
    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chicken vindaloo
    VEGAN: mixed beans
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Skogsvampsoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Grillad BBQ karré med Cafe de Parissås
    & kulpotatis samt baconbrynta haricot verts
  • Levergryta från Basunda Gård med bacon
    & kapris samt ris eller kokt potatis
  • Veg: Ärtsoppa/Skogsvampsoppa samt pannkako
    med sylt & grädde
  • Wok: Kyckling med teriyaki & lime
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Köttfärslimpa med potatismos, gräddsås
    och lingonsylt.
  • Thai fisk med röd curry, chili paprika
    & kokosmjölk och ris.
  • Stekt fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås.

Viktors bakficka

  • Bakfickans egenrökta fjordlax smaksatt med svartpeppar
    och citrus, serveras med forellromsås, sallad och kokt färskpotatis

Pinoccio

  • 1-panerad Kyckling innerfilé med pommes
    samt bearnaisesås
  • 2-carbonare pasta med bacon och parmzanost

Universitetsklubben

  • Currygryta med kikärtor och kokos serveras med ris
  • Biff ala Lindström med persiljesmör, gräddsås
    och rostad klyftpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Kotlettrad, rostad potatis, bakad tomat, ruccola
    dragonkräm
  • Rotfruktsbouillabaise, fänkålscrudité, krutonger
    dillaioli
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Torsk, potatis, räkor, dill, pepparrot, brynt smör
  • Kyckling, krutonger, prästost, bacon, vitlöksdressing
  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Thursday, May 19