Lunch menu

Thursday, 19 May

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl – Ris, grillad kyckling, halloumi

    tomat&lök-sallad & tzatziki.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel) 
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. flygande jacob – kycklingfilé, bacon, banan

    & jordnötter serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Skogsvampsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Grillad BBQ karré med Cafe de Parissås

    & kulpotatis samt baconbrynta haricot verts

  • Levergryta från Basunda Gård med bacon

    & kapris samt ris eller kokt potatis

  • Veg: Ärtsoppa/Skogsvampsoppa samt pannkako

    med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med teriyaki & lime
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Köttfärslimpa med potatismos, gräddsås

    och lingonsylt.

  • Thai fisk med röd curry, chili paprika

    & kokosmjölk och ris.

  • Stekt fläskfilé med stekt potatis och bearnaisesås.

Viktors bakficka

  • Bakfickans egenrökta fjordlax smaksatt med svartpeppar

    och citrus, serveras med forellromsås, sallad och kokt färskpotatis

Pinoccio

  • 1-panerad Kyckling innerfilé med pommes

    samt bearnaisesås

  • 2-carbonare pasta med bacon och parmzanost

Universitetsklubben

  • Currygryta med kikärtor och kokos serveras med ris
  • Biff ala Lindström med persiljesmör, gräddsås

    och rostad klyftpotatis

Stångs Mjärdevi

  • Kotlettrad, rostad potatis, bakad tomat, ruccola

    dragonkräm

  • Rotfruktsbouillabaise, fänkålscrudité, krutonger

    dillaioli

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Torsk, potatis, räkor, dill, pepparrot, brynt smör
  • Kyckling, krutonger, prästost, bacon, vitlöksdressing
  • Dessert – kökets val
Thursday, May 19