Lunch menu

Wednesday, 18 May

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl – Ris, Stekt karré, kålsallad

    sesamfrön, salladslök &, sojasås koriander.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado, paprika

    sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare med rårörda lingon

    gröna ärtor & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans

  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås

    ärtor & rårörda lingon

  • Bräckt laxfilé med stuvad bladspenat

    kokt potatis & broccoli

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med spenat & chili

  • Pasta: med fläskfilé & strimlad pepparsalami

    ikrämigostsås

  • Wok: Kyckling med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset kycklingschnitzel med klyftpotatis

    och champinjonsås.

  • Beef Pad thai med färska grönsaker

    och äggnudlar.

  • Krämig skaldjurspasta med färska grönsaker

    vitt vin och dill.

Viktors bakficka

  • Köttbullar med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon

    samt potatispuré

Pinoccio

  • 1-Pinocchio’s Schnitzel med stek potatis

    & bearnaisesås

  • 2-huset köttfärs spaghetti med parmzanost

Universitetsklubben

  • Tomatöverbakad spenat & ricotta cannelloni
  • Lax och torsk-bouillabaisse med blåmusslor

    serveras med aioli och bakat bröd

Stångs Mjärdevi

  • Nattbakad högrev, jasminris, soja- och chiliglaze

    gurksallad, chilimajonnäs

  • Bakad spetskål, hummus, mandel, grönsaksbulgur
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Torsk, potatis, räkor, dill, pepparrot, brynt smör
  • Kyckling, krutonger, prästost, bacon, vitlöksdressing
  • Dessert – kökets val
Wednesday, May 18