Lunch menu

Monday, 16 May

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad

    hummus & myntayoghurt.

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling,

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. stekt panerad fläskschnitzel

    med champinjonsås
& gele, serveras med stekt potatis

  • 2. A. kycklinggryta med soltorkade tomater

    oliver, basilika & vitlök, serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad torskfilé med dansk remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad spättafilé

    med dansk remouladsås & kokt potatis

  • Indisk kycklinggryta med libabröd, basmatiris

    & raita

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & rivenost
  • Pasta: Spaghetti Bolognese & riven ost
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
  • Panerad rödspätta med klyftpotatis och remouladsås.
  • Flank Steak med klyftpotatis och bearnaisesås.

Viktors bakficka

  • Stekt fläsksida med löksås, inlagda betor, persilja

    och kokt färskpotatis

Pinoccio

  • 1-Kyckling spett med pommes samt bearnaisesås
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Stekta bönbollar med honungsrostade rödbetor

    med pumpa kärnor

  • Hårdostbakad kycklingfilé, rödvinssås

    och potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglår, pasta, tomat, prästost, solrosfrö

    ruccola

  • Bönnudlar, groddar, morot, chili, bönor, nötter

    sojamajonnäs

  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Torsk, potatis, räkor, dill, pepparrot, brynt smör
  • Kyckling, krutonger, prästost, bacon, vitlöksdressing
  • Dessert – kökets val
Monday, May 16