Lunch menu

Monday, May 16

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl – Ris, grillad kyckling, tomat&lök-sallad
    hummus & myntayoghurt.
  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg
    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.
  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling
    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.
  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur
    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,
  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado
    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.
  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad
    ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.
  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål
    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.
  • Medelhavssallad Pasta, serranoskinka, mozzarella
    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.
  • Räk&Nudel Bowl Handskalade räkor (MSC-märkta)
    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.
  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling,
    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. stekt panerad fläskschnitzel
    med champinjonsås
& gele, serveras med stekt potatis
  • 2. A. kycklinggryta med soltorkade tomater
    oliver, basilika & vitlök, serveras med ris
  • 2. B. stekt panerad torskfilé med dansk remouladsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chicken masala
  • 4. POKE BOWL - yakiniku / kyckling / vegetarisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad spättafilé
    med dansk remouladsås & kokt potatis
  • Indisk kycklinggryta med libabröd, basmatiris
    & raita
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & rivenost
  • Pasta: Spaghetti Bolognese & riven ost
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
  • Panerad rödspätta med klyftpotatis och remouladsås.
  • Flank Steak med klyftpotatis och bearnaisesås.

Viktors bakficka

  • Stekt fläsksida med löksås, inlagda betor, persilja
    och kokt färskpotatis

Pinoccio

  • 1-Kyckling spett med pommes samt bearnaisesås
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra

Universitetsklubben

  • Stekta bönbollar med honungsrostade rödbetor
    med pumpa kärnor
  • Hårdostbakad kycklingfilé, rödvinssås
    och potatisgratäng

Stångs Mjärdevi

  • Kycklinglår, pasta, tomat, prästost, solrosfrö
    ruccola
  • Bönnudlar, groddar, morot, chili, bönor, nötter
    sojamajonnäs
  • Wallenbergare, potatispuré, lingon, ärter, skirat smör
  • Torsk, potatis, räkor, dill, pepparrot, brynt smör
  • Kyckling, krutonger, prästost, bacon, vitlöksdressing
  • Dessert – kökets val

More lunches available at

Monday, May 16