Lunch menu

Friday, 25 March

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, chorizo, kycklingfilé)

    serveras med chili-bearnaise och potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé med örtagårdssås

    serveras med äpple- & fänkålsallad samt kokt potatis

  • INDISK: chicken curry

    VEGAN: aloo gopi

  • Poké Bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter. 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, stekt potatis eller pommes

  • Bratwurst & Tûringer bratwurst

    med stuvad potatis & surkål

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med ärtor, bearnaise, grilltomat samt pommes/stektpotatis

  • Pasta: med kyckling, sambal oelek, grädde & paprika
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • La fontana special grill-buffé

    Kycklingspett, fläskfilé, bifteki, med olika kalla såser och klyftpotatis

Universitetsklubben

  • Sötpotatisbiff

    med srirachacreme samt stekta grönsaker

  • Stekt fläsknoisette

    med champinjonsås, brysselkål, svartvinbärsgelé samt kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Schnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, örter, picklad lök, citron- och kaprismajonnäs

  • Stångs klassiker - Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans rätt - Skaldjurspasta

    pasta, chili, örter, räkor, kräftor, tomat, fänkål, parmesan

  • Veckans grönt - Gnocchi och svamp

    svartkål, hasselnöt, lingonpicklad lök, brynt växtsmör

  • Veckans sallad - Sotad lax

    glasnudlar, sesampicklad morot, gröna sojabönor, chilimajonnäs

More lunches available at

Friday, March 25