Lunch menu

Thursday, 22 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Pankostekt spätta med brynt smör, rödbetor och kapris samt potatispuré

  • Gård

    Stekt kycklingfilet med chevrecreme, rödvinssås samt rostad potatis och betor

  • Äng

    Vegetarisk tortilla med bönor, chili och lime, serveras med tomatsalsa

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med rostad majs, potatis, solroskärnor och böncreme

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt fläskfilé

    med kantarellsås, serveras med stekt potatis

  • Fisk

    ugnsgrillad laxfilé, med pesto-creme, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green gram

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärter

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Vegetarisk

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling med svart peppar & sweet chili

  • Pasta

    med strimlad rostbiff, rosépeppar & brie

Restaurang Matkultur

  • Karre och kryddkorv "Jambalaya Style"

    med rostad majscreme

  • Veckans kött

    Glad griskind med citronrisotto och tomatpesto

  • Veckans under ytan

    Örtbakad torskfile med citronrisotto

  • Veckans vegetariska

    Ugnsbakad fänkål med citronrisotto och tomatpesto

Thursday, June 22