Lunch menu

Wednesday, 21 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Västerbottengratinerad kolja med baconcrisp, örtgräddsky och potatisstomp

  • Gård

    Lammfärsbiff med rostad aubergine, myntareduktion samt citron-couscous

  • Äng

    Broccolibiffar med sparriscreme och potatisstromp

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med rostad majs, potatis, solroskärnor och böncreme

Restaurang Chili & Lime

  • Wallenbergare

    (100% svensk kalvfärs) med gräddsås & rårörda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Fiskgratäng italiano

    (tomat & mozzarella), serveras med potatismos eller kokt potati

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green gram

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne

    på högrev med ris, tortilla & nachos

  • Ceasarsallad

    med kyckling & krutonger

  • Vegetarisk

    Tortellinigratäng med valnötter, spenat & gorgonzola

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Tortellinigratäng med rökt strimlad kalkon & spenat

Restaurang Matkultur

  • Kyckling

    med fänkålstzatziki, tomat och lökragu samt bakade rotfrukter

  • Veckans kött

    Glad griskind med citronrisotto och tomatpesto

  • Veckans under ytan

    Örtbakad torskfile med citronrisotto

  • Veckans vegetariska

    Ugnsbakad fänkål med citronrisotto och tomatpesto

Wednesday, June 21