Lunch menu

Tuesday, 20 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad torsk med citronsås, grön ärtpesto och dillslungad potatis

  • Gård

    BBQ-glacerad benfri kotlettrad med vitlöksyoughurt och klyftpotatis

  • Äng

    Vegetarisk rispilaff med zucchini, oliver, tomat och ost

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med rostad majs, potatis, solroskärnor och böncreme

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Pasta

    krämig fläskfilépasta med soltorkade tomater, vitlök & spenat

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green gram

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding

    med gräddsås & lingon

  • Lax-& skaldjurspaella

    med aioli

  • Vegetarisk

    Kålpudding med sojafärs samt gräddsås & lingon

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & röd curry

  • Pasta

    med fläskfilé & kantareller i krämig ostsås

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff

    med grönpepparsås och rostade grönsaker samt saltgurka

  • Veckans kött

    Glad griskind med citronrisotto och tomatpesto

  • Veckans under ytan

    Örtbakad torskfile med citronrisotto

  • Veckans vegetariska

    Ugnsbakad fänkål med citronrisotto och tomatpesto

Tuesday, June 20