Lunch menu

Monday, 19 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad sejfilet med kall gräslöks- och romsås, serveras med grönsaksbulgur

  • Gård

    Persiljejärpar med gräddkokta champinjoner, lingon och rostad potatis

  • Äng

    Fylld paprika med limekeso och grönsaksbulgur

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med rostad majs, potatis, solroskärnor och böncreme

Restaurang Chili & Lime

  • Örtmarinerad kycklingfilé

    med tzatziki & rödvinssky, serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green gram

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Korv Stroganoff

    med ris

  • Vegetarisk

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok

    Kyckling fräst i sesamolja med färsk röd chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Dagens sallad
  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik med pommes, Green burger med pommes, Kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett

    med currygräddsås och citronglaserade morötter samt örtslungad potatis

  • Veckans kött

    Glad griskind med citronrisotto och tomatpesto

  • Veckans under ytan

    Örtbakad torskfile med citronrisotto

  • Veckans vegetariska

    Ugnsbakad fänkål med citronrisotto och tomatpesto

Monday, June 19