Lunch menu

Friday, 16 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Vitvinsdoftande fiskgryta med purjo, räkor, grädde och potatis

  • Gård

    Fläskfilé Black&white med sparris och potatisgratäng

  • Äng

    Ostfylld tortelloni med tomatragu och spenat

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, salami, oliver och paprikayoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé black & white (bearnaisesås & pepparsås)

    serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med dill- & gräslökscreme, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    kodanadu kozhi curry (kyckling), serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk mixed beans

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé

    med Cafe de Parissås & baconbrynta haricot verts

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Veg

    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok

    Biffwok med färska champinjoner, lök & cashewnötter

  • Pasta

    med räkor "Cajun"

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Burger Time

    cheddar/jalapeno creme, picklad lök och rostad potatis

  • Veckans kött

    Tri Tipp med rostade grönsaker samt paprikasky och bearnaise

  • Veckans under ytan

    Lax med ragu på färskpotatis vårlök och sockerärtor samt dillgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med potatis och primörsallad samt bearnaise

Friday, June 16