Lunch menu

Thursday, 15 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad halloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Pestotoppad spättafilé med paprikagräddsås och ostgratinerad potatis

  • Gård

    Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg) med mustig skysås och stekt potatis

  • Äng

    Gryta på linser och smörbönor serveras med chilimajonäs och örtris

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, salami, oliver och paprikayoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (svenskt kött)

    med tillbehörsbuffé

  • Honungsglaserad kycklingfilé

    med klyftpotatis & coleslaw

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt kapkummelfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    kodanadu kozhi curry (kyckling), serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk mixed beans

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Varmrökt lax

    med färsk potatis & dill-& gräslökssås

  • Levergryta

    med bacon & kapris samt ris/färsk potatis

  • Veg

    Spenatlasagne med coleslawsallad

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev

    med kryddsky samt parmesanstompad potatis och rostade morötter

  • Veckans kött

    Tri Tipp med rostade grönsaker samt paprikasky och bearnaise

  • Veckans under ytan

    Lax med ragu på färskpotatis vårlök och sockerärtor samt dillgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med potatis och primörsallad samt bearnaise

Thursday, June 15