Lunch menu

Wednesday, 14 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Sötpotatissoppa toppad med kräftstjärtar och creme fraiche

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Sejfilé under morot- och zuccinitäcke serveras med timjansås och rispilaff

  • Gård

    Honungskryddade revbensspjäll med cole slaw, rostad rödlök och potatishalva

  • Äng

    Morotsbiffar med örtstuvad majs och potatishalva

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, salami, oliver och paprikayoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • Svensk färsbiff

    med gräddsås, lingon & vår egen pressgurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • korv stroganoff (svenskt kött)

    med ris

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    chicken tikka masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk mixed beans

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff

    med balsamicosky, tzatziki & grekisk sallad

  • Rostbiff

    med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Veg

    Ostpanerad quorn med potatissallad, rostad lök & pickles

  • Wok

    Kyckling med färsk ingefära & sweet chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad fläsksida

    med soya sesam och ingerfära samt nudelsallad

  • Veckans kött

    Tri Tipp med rostade grönsaker samt paprikasky och bearnaise

  • Veckans under ytan

    Lax med ragu på färskpotatis vårlök och sockerärtor samt dillgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med potatis och primörsallad samt bearnaise

Wednesday, June 14