Lunch menu

Tuesday, 13 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad paprikasoppa

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Senap- och basilikabakad hokifilé med limegräddsås och stompad potatis

  • Gård

    Nattbakad högrev med champinjoner, lök och rödvinssås samt buljongkokt potatis

  • Äng

    Tabbouleh på matvete med rotfruktsstavar och keso

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, salami, oliver och paprikayoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Tagliatelle

    med strimlad kycklingfilé & krämig paprikasås

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    chicken tikka masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk mixed beans

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med basilikacreme & grilltomat

  • Boef Bourgignone

    med ris

  • Veg

    Parmesangratinerad aubergine med basilikacreme & grilltomat

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök

  • Pasta

    med kyckling, salami & soltorkad tomat

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ragu på kycklinginnerfile

    med citronsås och vårlökspesto

  • Veckans kött

    Tri Tipp med rostade grönsaker samt paprikasky och bearnaise

  • Veckans under ytan

    Lax med ragu på färskpotatis vårlök och sockerärtor samt dillgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med potatis och primörsallad samt bearnaise

Tuesday, June 13