Lunch menu

Monday, 12 June

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad lättrimmad torsk med rotsaksjulienne, dillsky och citruspotatis

  • Gård

    Nötfärsbullar smaksatta med lime och örter serveras med tomatsås och fusilli

  • Äng

    Kumminrostad blomkål med grönsaksbulgur och tomatsås

  • Sallad

    Bulgursallad med lufttorkad skinka, salami, oliver och paprikayoghurt

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    serveras med tomat- & rödlöksallad

  • Ugnsgrillad fläskkarré från svensk rapsgris

    med grönpepparsås, serveras med ugnsrostad potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    chicken tikka masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk mixed bean

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagensås

  • Kreolsk fläskfilégryta

    med ölkorv & oliver samt ris

  • Veg

    Kreolsk quorngryta med oliver samt ris

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Pasta

    Tagliatelle med skinka-& ädelostsås

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff

    med örtslungade grönsaker och balsamicosky samt vitlöksyoghurt

  • Veckans kött

    Tri Tipp med rostade grönsaker samt paprikasky och bearnaise

  • Veckans under ytan

    Lax med ragu på färskpotatis vårlök och sockerärtor samt dillgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med potatis och primörsallad samt bearnaise

Monday, June 12