Address

Teknikringen 1D
583 30 Linköping
Teknikringen 1
T1D

Contact

Andreas Tiborson

andreas.tiborson@studentwork.com

0707-16 06 51

Vi jobbar med personaluthyrning & rekrytering av framförallt juniora profiler. Alltifrån studenter som man kan hyra in på timmar för & avlasta under exempelvis arbetstoppar, till personer med upp till 5 års erfarenhet som kan nyttjas som heltidskonsulter för vikariat eller kortare & längre uppdrag. Det går även bra att över- eller direktrekrytera våra kandidater/konsulter.

Vi strävar efter en leverans och service i världsklass, för att kunna leverera det har vi valt att nischa in oss på främst fyra affärsområden: Administration, Sälj/Marknad, Ekonomi och Teknik där fokus ligger på ingenjörer.

Vi har tillsammans med våra kunder & konsulter identifierat en del utmaningar många företag står inför. Det är stora pensionsavgångar kommande år som ställer krav på att man fyller på underifrån så kompetens & kunskap är kvar i organisationen. Det är en ny digitaliserad målgrupp med en annan syn på arbetslivet som ställer andra krav på sin arbetsgivare.

Det är lite där Studentwork kommer in i bilden. Vi hjälper våra kunder att Attrahera, Behålla & Coacha den nya generationens personal!