Final application date

8 May, 2022

Company

Semcon

Är du nyfiken på nästa steg? Vill du att vi håller utkik efter ditt drömprojekt? Gör en öppen ansökan till vårt team i Linköping. 

På Semcon arbetar vi med slutanvändaren i fokus. Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra som nästa steg i din karriär. Vem vet, kanske har vi det perfekta uppdraget för dig! Om inte hör vi av oss till dig när det kommer in ett projekt som matchar din profil och dina mål.

Allt vi gör handlar om de människor som använder våra produkter och tjänster – slutanvändarna. Vi utvecklar produkter, produktionsmiljöer och tjänster som är säkra, enkla att använda och baserade på mänskligt beteende.

I Linköping är vi verksamma inom flera olika branscher. Vi är specialister inom hårdvarunära programmering och Functional Safety. Vi utvecklar säkerhetskritiska realtidssystem, vilket innefattar systemdesign, mjukvaruarkitektur, kravspårning, implementation och verifiering.

Våra kunder kommer på sikt behöva hjälp med hårdvarunära programmering, webprogrammering, applikationsutveckling m.m.

Vad skulle du vilja jobba med?

  • Embedded
  • Elektronik
  • Test
  • Webprogrammering
  • Applikationsutveckling etc.


Som konsulter är vårt yrke
 flexibelt, utmanande och riktigt roligt! Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten, personlig utveckling och ett bra arbetsklimat.

På kontoret i Linköping har vi en härlig kultur där vi så ofta som möjligt träffas och byter erfarenheter. Vi brinner för personlig utveckling.

Låter vi som en framtida arbetsgivare för dig? Connecta med ditt CV eller Linkedin profil idag! Vi hoppas på att vi hörs inom en snar framtid. Vi återkommer till dig om vi hittar ett spännande projekt som matchar din profil.

/Dina framtida kollegor i Linköping

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Nina eller Fred

nina.nordell@semcon.com

fred.wilhelm@semcon.com