Final application date

8 October, 2023

Company

A-Hub

Contact

Love Fransson

love@a-hub.se

Organic Response Logo RGB_WITH BYLINE (4).png

Organic Response erbjuder högkvalitativa lösningar inom belysningskontroll och IoT. De lägger stort fokus på att leverera hållbara lösningar som främjar energieffektivitet och som förbättrar människors upplevelse inom den byggda miljön. Organic Response är ett innovativt företag som är en del av Fagerhult Group.

Bolaget stärker nu upp och söker en Training Specialist till teamet i Linköping som delar deras passion för lärande och teknik och som vill arbeta tillsammans med dem för att driva företaget till nya höjder. Är det dig vi söker?

OM BOLAGET

Fagerhult Group består av 12 bolag som finns representerade i Sverige, Europa och Australien. Organic Response är det mindre entreprenörsdrivna bolaget med cirka 30 medarbetare, varav tio i Linköping, men som samtidigt tillhör en större innovationsdriven koncern.

Organic Response är den smarta belysningslösningen som ger förstklassiga ljusupplevelser samtidigt som den minskar energiförbrukningen, sänker kostnader och uppnår hållbarhetsmål. Bolaget har utvecklat ett helt trådlöst “plug & play”-belysningskontrollsystem som tillåter varje enskild armatur att göra beslut om belysningen. Grunden i detta unikt flexibla system är deras sensornoder som integreras i varje armatur. Du kontrollerar sedan belysningen genom en egenbyggd Cloudbaserad portal och app.

OM ROLLEN

Som Training Specialist kommer du ansvara för utbildning och kompetensutveckling, mestadels internt för koncernbolagens anställda men också externt för kunder. Du kommer hålla i utbildningar och lära ut, bland annat under digitala webinars och med hjälp av animerade videor där produkten står i fokus. Du kommer även författa skriftligt utbildningsmaterial och smidiga användarguider. Materialet och utbildningarna skrivs och kommuniceras helt på engelska, så därför är det viktigt att du är van och bekväm med det.

Du kommer fylla en central roll i det strategiska arbetet kring hur utbildningsarbetet ska utformas för att nå ut till användarna på bästa sätt. Här handlar det om att hitta rätt struktur och rutiner för utbildningsarbetet samt att utforma kommunikationen för att fånga budskapet.

Som Training Specialist får du ta del av en gedigen introduktion som lär dig produkten och systemen på djupet. Med tiden kommer du således vara expert på produkterna och har en god förmåga att lära ut dina kunskaper till andra. När du får tid över kommer du stötta dina kollegor inom supportorganisationen och ägna dig åt visst IT-supportarbete där du tillhandahåller hjälp och stöd till användare.

VEM ÄR DU?

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser! Vi tror att du är nyfikenidérik och kreativ. Du är en så kallad People person som älskar att möta människor och gärna pratar med och inför folk. Samtidigt har du en analytisk förmåga och är en utpräglad människokännare. Du är kommunikativ och anpassar alltid dina budskap utefter vem du pratar med. Du är strukturerad och van vid att planera och organisera ditt arbete. Kanske har du med dig arbetslivserfarenhet från en liknande roll relaterad till utbildning, eller så ligger din erfarenhet inom HR, kommunikation, marknadsföring eller försäljning.

Utöver detta tror vi att du har ett intresse för Tech och drivs av att lära dig mer om och utvecklas inom området. Du behöver inte ha några tekniska förkunskaper, men du är öppen för och nyfiken på att lära dig det som krävs för att förstå systemen i huvudsak och därmed också användarnas behov.

VI ERBJUDER

Organic Response erbjuder en atmosfär präglad av samarbete och innovation. Ännu mer betydelsefullt är att du ges möjligheten att vara i framkanten av IoT-revolutionen och utveckla en produkt som kan hjälpa till att betydligt reducera påfrestningen på vår planets sköra resurser!

ÖVRIGT

Upplägg: Anställning direkt hos Organic Response. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Love Fransson på love@a-hub.se

Placering: På Organic Response kontor i centrala Linköping, samt att de erbjuder ett flexibelt Hybridupplägg.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.