Final application date

30 November, 2023

Company

UMS Skeldar

Har du ett starkt intresse för helikoptrar eller annan flygande teknik och vill bli en del av ett sammansvetsat team? Då kan rollen som tekniker i Produktion på UMS Skeldar vara något för dig!

Med en kombination av forskning och utveckling erbjuder UMS Skeldar avancerade helikopterplattformar för försvarsindustri och civil säkerhet. Vi skapar tillsammans en öppen kultur med Kommunikation, Tillit och Engagemang som ledord. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och vi vet att vårt team är vår största tillgång. Här uppmuntras våra medarbetare att konstant utvecklas och växa till sin fulla potential.
 
Play: Video
SKELDAR V-200 Completes Successful Flight Trials in Finland – YouTube

 

Du blir del av Produktionsavdelningen som idag består av 16 personer, inom professionerna logistik, kvalitet och produktionsteknik, som ansvarar för bland annat reservdelshantering och anpassning av kundspecifika applikationer. Teamet av tekniker inom produktionen består idag av fyra personer.

I rollen som Produktionstekniker kommer du att:

  • Bli en mekanisk expert på vår komplexa helikopter V200.
  • Sammanbygga och genomföra kundanpassningar på helikoptrar, markstationer och andra tillhörande system inom mekanik- och elektronikområdet.
  • Underhålla helikoptrar, markstationer och andra tillhörande system.
  • Arbeta utifrån organisationens behov där även resor kan förekomma.

På UMS Skeldar bjuder varje dag på nya utmaningar och här får du en unik möjlighet att bli en del av ett produktionsteam med hög arbetsmoral och samtidigt vara med och utveckla framtidens Unmanned Aerial Vehicle (UAV).

Du kommer börja din tjänst med en gedigen utbildning där du får lära dig helikoptern från grunden. Då avdelningen har ett nära samarbete med vår flygorganisation och deras helikoptertekniker kommer du även ha ett nära samarbete med dessa kollegor och stötta upp inom deras områden vid behov.

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att söka redan idag!

banner-linked-in-002.jpg

Är du den vi söker? 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att du ska trivas så bra som möjligt söker vi efter dig som är självgående, ansvarstagande och som har lätt för att samarbeta med andra.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har en gymnasial flygtekniskutbildning (A1). Om du har gått helikopterutbildning (B1), har erfarenhet av eller utbildning inom kabeltillverkning är det meriterande. Erfarenhet av Jira eller av montering (FMS) är också meriterande.

Tjänsten ställer höga krav på såväl engelska som svenska i tal och skrift.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vi erbjuder: 

  • en unik möjlighet att vara med i snabbt växande företag.
  • en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik.
  • en högteknologisk produkt som just nu ligger i framkant på marknaden.
  • en familjär arbetskultur med högt i tak och högt engagemang.

Ytterligare information:

Arbetsplats: Linköping.

Tjänstgöringsgrad: Heltid.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Resor: Det kan förekomma resor i tjänsten.

För en anställning hos oss på UMS Skeldar krävs att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Roller där vi har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vi ser fram emot din ansökan!

Key words: Konstruktör, Operatör, Mekaniker, Flyg, Helikopter.

top-banner-jpbs-007.jpg