Final application date

31 May, 2024

Company

A-Hub

Contact

Love Fransson

love@a-hub.se

A-hub Logotyp Östergötland.png

A-hub öppnade i Linköping i januari 2022. Med 40+ års samlad erfarenhet hjälper vi kandidater att hitta rätt jobb i Östergötland och Jönköpingsregionen inom IT/Tech, Engineering och andra roller som exempelvis ekonomi, marknadsföring, försäljning och HR.

A-hub hjälper till att forma människors framtid och underlätta företagstillväxt. För oss handlar det om så mycket mer än att bara fylla positioner; det handlar om att främja framgång och professionell lycka!

Just nu söker vi flera Supportekniker till vår kund som är ett svenskt välkänt industriföretag i Linköping.

OM ROLLEN

Som supporttekniker i Second Line kommer du vara en del av en större servicedesk som hjälper bolagets medarbetare med att lösa IT-relaterade problem. Du kommer arbeta med de ärenden som inte avhjälpts i First Line, detta innebär mer avancerade problem och felsökning för att hjälpa verksamheten.

I rollen kommer du få jobba med ärenden inom bolagets Microsoftmiljö som exempelvis operativsystem (Windows 10), applikationer, hårdvara och nätverk. Du kommer även lösa grundläggande problem inom infrastruktur, servrar, SCCM och databaser mm.

När du jobbar med felsökning och problemlösning värdesätter vi att du systematiskt och metodiskt hjälper och/eller guidar användare i att finna en lösning. Arbetet utförs primärt över telefon, varvid du behöver trivas med att kommunicera och hjälpa användare på ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Andra hjälpvägar är även via mail, chatt och en självbetjäningsportal.

ÖNSKADE KVALIFIKATIONER

Som sökande tror vi att du har minst 2 års tidigare erfarenhet av arbete inom IT-support och gärna en bakgrund inom kundservice i kombination med tekniskt kunnande och intresse.

Tekniskt tror vi att du har goda kunskaper inom exempelvis Windows, Microsoft Office, mjukvara, hårdvara och nätverk. Har du dessutom kunskaper och/eller erfarenheter av olika ärendehanteringssystem (exempelvis ServiceNow), Active Directory (AD), ITIL och fjärrstyrning är det mycket meriterande.

Som person är du driven och ansvarstagande där du jobbar lika bra i team som självständigt. För att trivas i rollen har du lätt för att kommunicera samt förstår vikten av att leverera god service i dialogen med användare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i vårt urval.

Tjänsten ställer krav på att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att vara aktuell för den här tjänsten har du svenskt medborgarskap (dubbla medborgarskap kan vara en utmaning) samt att du kommer behöver genomgå en bakgrundskontroll och säkerhetsprövning med godkänt resultat innan tillträde.

VI ERBJUDER

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid med anställning hos oss på A-hub, där du arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult på A-hub värdesätter vi dig och din utvecklingsresa i ditt konsultuppdrag.

Du erbjuds en trygg anställning med stöd och vägledning av våra duktiga konsultchefer. Vi är ett auktoriserat rekrytering- och konsultföretag som är medlemmar i Almega. Du omfattas därmed av kollektivavtalets trygga villkor som rör exempelvis lön, pension, försäkringar och semester.

ÖVRIG INFORMATION

Placering: Mjärdevi, Linköping

Omfattning & Arbetstider: Heltid, varierande schema med tider mellan 07.00-18.00 måndag-fredag.

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Upplägg: Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Love Fransson på love@a-hub.se eller Alice Lindell på alice@a-hub.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

OM A-HUB GROUP

A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive en mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultcheferna.

A-hub är verksamma i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Östersund och Umeå, men arbetar operativt med vår digitalt drivna verksamhet över hela landet. Vi är dessutom utsedda till karriärföretag 2024!

kf2024-logo.png