Final application date

1 January, 1970

Company

Semcon

Som konsult på Semcon blir du en del av vårt team i Linköping som arbetar med mjukvaruutveckling. Vi hjälper till där det behövs och därför kan du få arbeta både via inhouse projekt eller på plats ute hos våra kunder. Våra uppdrag finns hos kunder som ligger långt fram tekniskt och du som konsult får vara med när morgondagens teknik blir till. Vi erbjuder dig också möjligheten att delta i olika nätverk, mentorskap och en utbildningsportal att ta del av. Vi anordnar olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Vi letar nu efter dig som är .Net/Full Stack utvecklare. För att passa i rollen behöver du ha med dig några års erfarenhet av systemutveckling (både backend och frontend) samt några av följande punkter:

  • .NET/C#/Java
  • JavaScript och eller Typescript
  • Redux, React.js, Angular.js eller Vue.js
  • DevOps (t.ex. Azure DevOps, GitOps)
  • Agila metoder t.ex. Scrum etc.

Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Vi kommer inte alltid att tycka samma sak men vi kommer alltid respektera och lyssna på varandras åsikter. Läs mer om vår kultur.

Hör av dig till oss och prata om din framtid!

Team Manager Fred Wilhelm
fred.wilhelm@semcon.com