Final application date

3 April, 2022

Company

Semcon

Livet som konsult är spännande och ger stora utvecklingsmöjligheter på kort tid för dig som konsult. Du kommer få vara med och utveckla är sådant som vi drömmer om idag, men ser som en självklarhet imorgon. Genom att du går in i en konsultroll får du möjlighet att på kort tid se många verksamheter och testa olika saker. Om du själv vill, det är du som tillsammans med din chef kommer fram till hur just du vill ha det. Kanske är det en generalistroll som är lockande eller så vill du bli specialist. Långa uppdrag eller korta uppdrag? Du har stor möjlighet att påverka.

Som konsult hos Semcon kan du vara trygg i att vi tar hand om dig både när du är i uppdrag och om du av någon anledning skulle hamna mellan. Vi erbjuder kompetensutveckling och utbyte med konsulter runt om i Sverige och även utomlands. Vi vill att du som konsult ska kunna hantera hela ditt liv och må bra både på och utanför arbetet. Läs mer om oss och våra värderingar www.semcon.com

Våra kunder varierar från multinationella företag till mindre nystartade innovationsbolag. Det innebär att vi behöver ta ansvar för komplett produktutveckling i nära samarbete med övriga enheter hos oss och hos kunderna. Det betyder också att du får en utveckling kompetensmässigt som är svårslagen. Genom tät dialog med din chef kommer ni tillsammans fram till vilken din nästa utmaning blir och vad du helst vill kliva in i för projekt.

Vi letar nu efter dig som har med dig en civilingenjörsutbildning med inriktning maskinteknik, mekatronik, konstruktion eller produktutveckling och sedan har arbetat inom relevant område i ett eller ett par år. Som person är du kommunikativ, lyhörd och mycket bra på att samarbeta. Du vill lära nytt och är nyfiken på det mesta som har med teknik att göra.

Du har också

  •  3D-modelleringskunskaper i något av CAD-verktygen Solid Works, NX, Creo eller Catia.
  • Förståelse inom något av följande områden: plastkonstruktion, tillverkningsteknik eller plåtkonstruktion.
  • Arbetat i projektform.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska.

På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Våra konsulter är det viktigaste vi har och vi månar om dem.  Vi anordnar även olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor. Vi uppskattar också när våra medarbetare aktivt skapar aktiviteter för gruppen. Hela organisationen lever efter “People first, then technology”. Som konsult hos oss kan du känna dig trygg i att vi tar hand om din karriär medan du kan fokusera på att vara bäst hos kund.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Nordell, Team manager i Linköping

Nina.nordell@semcon.com

Vi ser fram emot din ansökan!