Final application date

31 August, 2022

Company

Semcon

Contact

Fred Wilhelm

fred.wilhelm@semcon.com

Semcon är företaget som sätter människan först och vi lever efter “People first-then technology”. Vi har uppdragen där du som konsult får möjlighet att göra världen lite bättre genom tekniska lösningar och ett fokus på hållbarhet. Just hållbarhet är viktigt för oss när det kommer till våra konsulter; vi jobbar för att du ska få en balans i tillvaron så du mår bra både på arbetet och utanför. Du kommer ha stor påverkan på ditt nästa projekt och våra chefer är lyhörda för konsulternas önskemål och vilja att utvecklas. Tillsammans skapar ni din karriär i den takt du önskar.

Som konsult på Semcon blir du en del av vårt team i Linköping som arbetar med mjukvaruutveckling. Vi hjälper till där det behövs och därför kan du få arbeta både via inhouse projekt eller på plats ute hos våra kunder. Våra uppdrag finns hos kunder som ligger långt fram tekniskt och du som konsult får vara med när morgondagens teknik blir till. Vi erbjuder dig också möjligheten att delta i olika nätverk, mentorskap och en utbildningsportal att ta del av. Vi anordnar olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Vi letar nu efter dig som är .Net/Full Stack utvecklare. För att passa i rollen behöver du ha med dig några års erfarenhet av systemutveckling (både backend och frontend) samt några av följande punkter:

  • .NET/C#/Java
  • JavaScript och eller Typescript
  • Redux, React.js, Angular.js eller Vue.js
  • DevOps (t.ex. Azure DevOps, GitOps)
  • Agila metoder t.ex. Scrum etc.

När du är konsult hos oss på Semcon får du använda dina kunskaper i samarbete och kommunikation. Likaså kommer du få visa att du är lyhörd och ser möjligheter. Vi arbetar som ett team och värdesätter den dynamik som uppstår när man arbetar tillsammans.

Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Vi kommer inte alltid att tycka samma sak men vi kommer alltid respektera och lyssna på varandras åsikter. Läs mer om vår kultur.

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in en ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Fred.

https://semcon.com/sv/job/1817196/framtidens-net-full-stack-utvecklare/

 

Team Manager Fred Wilhelm
fred.wilhelm@semcon.com