Final application date

31 January, 2024

Company

UMS Skeldar

 Med en kombination av forskning och utveckling erbjuder UMS Skeldar avancerade helikopterplattformar för försvarsindustri och civil säkerhet. Vi skapar tillsammans en öppen kultur med Kommunikation, Tillit och Engagemang som ledord. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och vi vet att vårt team är vår största tillgång. Här uppmuntras våra medarbetare att konstant utvecklas och växa till sin fulla potential.

I tjänsten som Projektledare kommer du att vara del av ett team av nio kompetenta medarbetare som tillhör projektkontoret och arbetar med att driva våra projekt från ax till limpa. Projektledarna har olika inriktningar, flera arbetar med det interna projektet, några har kundansvar och en arbetar med verksamhetsutveckling. Teamet har högt i tak och ett nära samarbete för att säkerställa att vi leder projekten på företaget på ett samordnat sätt. Våra projekt drivs parallellt och sträcker sig vanligtvis över flera år. Eftersom vi är ett företag under tillväxt arbetar projektkontoret och linjefunktioner parallellt med verksamhetsutveckling.

Din roll kommer att innebära ett ansvar för att leda det interna utvecklingsprojektet och därigenom vara spindeln i nätet som på ett effektivt sätt knyter samman de olika avdelningarna. Till hjälp finns flera delprojektledare. I rollen som projektledare kommer du att:

• Leda och driva projekt från början till slut.
• Säkra att projektets leveranser sker med rätt kvalité, vid rätt tidpunkt, till budgeterad kostnad.
• Ha ett nära samarbete med övriga projektledare för att förstå och nyttja organisationens samlade kompetens.
• Ha ett nära samarbete med organisationen för att säkerställa leverans och att projektet drivs framåt.

Detta är den perfekta rollen för dig som är en erfaren Projektledare redo för nästa steg i din karriär och vill utvecklas på ett växande företag inom en högteknologisk bransch. Låter tjänsten intressant? Tveka inte att söka redan idag!

top-banner-jpbs-006.jpg

Är du den vi söker? 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att du ska trivas så bra som möjligt söker vi efter dig med engagemang, affärsmässighet, ansvarstagande och uthållighet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har mångårig teknisk arbetslivserfarenhet och gärna en teknisk universitetsexamen. Eftersom rollen innebär att du kommer att leda andra projektledare ser vi att du har betydande erfarenhet av projektledning.

För denna tjänst ställs höga krav på såväl engelska som svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder: 

  • en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik.
  • en högteknologisk produkt som ligger i framkant på marknaden.
  • varierande arbetsuppgifter och kunder från hela världen.
  • en möjlighet att påverka innehållet i din yrkesroll.

Ytterligare information:

  • Arbetsplats: Linköping.
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid.
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Resor: Förekommer i tjänsten några gånger per år.

För en anställning hos oss på UMS Skeldar krävs att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Roller där vi har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vi ser fram emot din ansökan!

Key words: Senior Project Manager, Project Manager, Uppdragsledare, Product Owner, Product Manager.