Final application date

8 May, 2022

Company

Semcon

“People first, then technology” det är så vi tänker i vårt dagliga arbete. Vi sätter dig som konsult främst för att du ska kunna må bra och hjälpa Semcon bli ännu bättre. I nära dialog med din chef kommer du kunna vara med och skapa din egen framtid och genom ditt arbete i uppdrag hos våra kunder kommer du vara delaktig i att skapa allas framtid. Vi erbjuder dig möjligheten att delta i olika nätverk och mentorskap och vi har en utbildningsportal som hela tiden fylls på med nya utbildningar inom intressanta områden. På kontoret i Jönköping anordnar vi olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Som embeddedutvecklare på Semcon blir du en del av vår avdelning i Linköping som arbetar med hårdvarunära programmering och mjukvaruutveckling. Du kommer kunna få möjlighet att arbeta inom flera olika branscher såsom fordonsbranschen, telekom, försvar, medtech m.m. Semcons specialitet är hela produkt och tjänstecykeln, från hård- till mjukvara, från embedded to cloud och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter och system.

För att kunna prestera och må bra i rollen som embeddedutvecklare hos Semcon behöver du ha en akademisk utbildning inom relevant område, minst ett par års arbetslivserfarenhet samt kunskap inom följande:

  • Programmering i C/C++
  • Operativsystem, t.ex. Linux/Embedded Linux/RTOS
  • Script-språk, t.ex. Python
  • Versionshantering, t.ex. Git
  • Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence
  • Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM
  • CI/CD

Är du en person som gillar att utvecklas och lära dig nya saker? Kanske vill vara med på sociala aktiviteter ibland men ha stor möjlighet att styra över din tid och din utveckling? Vill du vara med och skapa det som vi drömmer om idag men som vi inte kan leva utan i framtiden? Hör av dig till Fred så får ni prata mer om vad vi kan erbjuda dig!

Team Manager Fred Wilhelm
fred.wilhelm@semcon.com