Final application date

31 August, 2024

Company

A-Hub

Contact

Sebastian Dejler

sebastian@A-hub.se

TAGS-IT_BLACK.png

Vill du var en del av ett växande konsultbolag där du får hjälpa verksamhetens kunder att implementera effektiva och smarta affärssystem som levererar värde? Vill du tillhöra ett kompetent och engagerat team där du får ta stort eget ansvar i kombination med en härlig sammanhållning och högt i tak?

TagsIT utökar nu sitt team och söker Affärssystemkonsulter inom Visma.net. Du erbjuds en stimulerande miljö med passionerade kollegor och stora utvecklingsmöjligheter!

OM ROLLEN

Som Affärssystemkonsult hos TagsIT kommer du att arbeta med att implementera, projektleda, förvalta och utveckla kundernas system samt arbetssätt. Du kommer fokusera på att effektivisera kundens affärsprocesser genom att arbeta med analys, design, implementering av lösningar, tester, utbildning och dokumentation.

I rollen som Affärssystemskonsult kommer du jobba:

 • Kundnära – Du drivs av en nära kundkontakt för att förstå verksamheters behov
 • Konsultativt – Med din expertis hjälper du kunder och agerar rådgivare
 • Med kvalitet i fokus – För oss är hög kvalitet och kompetens en självklarhet
 • Med helhetsfokus – Du erbjuds att jobba med helhetslösningar, exempelvis även med kopplingen mellan Visma.net och faktura-, rapport- och projektplaneringssystem

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med en universitets- eller högskoleexamen, med fördel inom ekonomi eller industriell ekonomi, i grunden. Vi ser även att du samlat på dig minst två års arbetslivserfarenhet i en roll som Affärssystemkonsult eller en roll med liknande arbetsuppgifter och ansvar.

För att passa och trivas som Affärssystemkonsult har du även:

 • Erfarenhet av implementeringsprojekt av affärssystem
 • Erfarenhet av arbete med Visma.net
 • God ekonomisk förståelse med kunskap inom exempelvis ekonomiska processer och flöden
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

VEM ÄR DU?

Som konsult på TagsIT är du affärsinriktad, trygg och nyfiken. Du har en vilja att förstå kunder och verksamheter där du är bra på att lyssna in och med ett lösningsorienterat sätt kommer med kundanpassade lösningar.

Du trivs i en roll där du förväntas ta ett stort eget ansvar, samtidigt som du självklart alltid har erfarna kollegor som bollplank. Värdesätter du att ha örat mot rälsen är det alltid ett plus, på TagsIT har du möjligheten att både utveckla kunder och bolaget i sig!

TagsIT ERBJUDER

 • En stimulerande arbetsmiljö med öppet klimat och nära till beslut
 • En stark gemenskap
 • Professionell utveckling med ständig utbildning och utvecklingsmöjligheter i teknikens framkant
 • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner

OM TagsIT

Sedan starten 2015 har TagsIT vuxit stadigt, med en tydlig vision om att förbättra och effektivisera våra kunders IT-processer. Vår styrka ligger i vår förmåga att anpassa oss efter kundernas unika behov, stödda av ett team där varje medlem bidrar med sin expertis och kreativitet. Vi är stolta över vår arbetsmiljö, som präglas av öppenhet, samarbete och en ständig strävan efter att lära och utvecklas tillsammans. Vår ambition är att skapa lösningar som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna, och att göra detta i en atmosfär där alla känner sig värderade och delaktiga.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Upplägg: Anställning direkt hos TagsIT. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: Tjänsten är placerad på TagsITs kontor på Dospace Link Business Center i centrala Linköping. Du kan även utgå från Stockholm, Malmö eller Göteborg. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse